fbpx

Crystal Dynamics stopt met ondersteuning Marvel’s Avengers

Avengers

Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft bekendgemaakt dat het de ondersteuning voor Marvel’s Avengers later dit jaar stopzet. De studio kondigde in een blogpost aan dat de laatste update uitrolt op 31 maart 2023. Een half jaar later, op 30 september 2023, wordt ook alle officiële support voor de game stopgezet.

Wie de game nog wil spelen, heeft echter geen reden tot paniek. Zo kan je de singleplayer en multiplayer blijven spelen na 30 september. Alle live-service elementen zullen de game wel verlaten. Zo meldt de studio dat de Marketplace gesloten wordt en dat credits niet meer te koop zijn. Alle bestaande credits van spelers worden omgezet naar in-game resources, die je helpen om missies te voltooien.


Vanaf 31 maart zullen ook geen nieuwe features of nieuwigheden meer aan de game worden toegevoegd. De geplande update op 31 maart zal enkel bugs wegwerken. In ieder geval bedankt Crystal Dynamics de fans voor meer dan twee jaar aan avonturen. Eind november voegden de makers The Winter Soldier toe als laatste speelbare DLC personage.

Zoals je weet, werd Marvel’s Avengers uitgegeven door Square Enix. Nu Crystal Dynamics is overgekocht door de Embracer Group komt de ontwikkeling van Marvel’s Avengers tot een einde.

Een reactie achterlaten