fbpx

Krijgen we binnenkort State of Play voor Death Stranding 2?

death stranding 2

Of we binnenkort een uitgebreide kijk op Death Stranding 2 te zien krijgen? Nadat de assistent van bedenker Hideo Kojima een foto postte op Twitter, werd de Reddit-achterban wild. Op de foto zien we hoe de gamegoeroe voor een pc zit waarop ‘State of Play’ is te zien.

Het lijkt erop dat Kojima een nieuwe trailer voor Death Stranding 2 aan het monteren is. De afbeelding is niet echt duidelijk, maar als je sterk genoeg focust op de titelbalk, kan je de woorden ‘State of Play’ uitmaken. Sommige Reddit-gebruikers beweren zelfs dat het tweede deel van de titel lijkt op ‘DS2_trailer’.


De afbeelding is helaas niet scherp genoeg om sluitend te zijn, al is het vooruitzicht van een nieuwe Death Stranding 2 trailer wel plausibel. De laatste video dateert al van de 9 december 2022. Een verse kijk op de game is meer dan welkom. Bovendien gebeurt het wel vaker dat ontwikkelaars een teaser plaatsen op sociale media.

Merk trouwens op dat Hideo Kojima de trailers van zijn games altijd zelf monteert. Hij liet al weten dat Death Stranding 2 geen ‘gewone sequel’ wordt en helemaal werd herschreven.

Of Sony effectief een verse State of Play op de planning heeft staan? Dat zal de toekomst uitwijzen.

Een reactie achterlaten