fbpx

Kena: Bridge of Spirits heeft releasedatum beet

Wie herinnert zich Kena: Bridge of Spirits nog? De Zelda-achtige game met Pixarwaardige-graphics en zwarte pluizenbollen kreeg tijdens Sony’s nieuwste State of Play eindelijk een releasedatum opgeplakt. De wondermooie avonturengame komt vanaf 24 augustus naar PS4, PS5 en pc.

In Kena: Bridge of Spirits is het aan jou, de met magische krachten gezegende Kena, om een groepje spirituele wezentjes te verzamelen, die bekendstaan als de Rot. Hoe meer je van deze schepseltjes verzamelt, hoe sterker je magische krachten worden. En dat laat je toe om het land op mysterieuze wijze te manipuleren.


De avonturengame combineert krachtige puzzels met exploratie en snelle gevechten. Tijdens je magische reis zal je te weten komen wat leidde tot de ondergang van het dorpje dat aan de voet van de heilige berg lag.

En wat ziet de game er fantastisch mooi uit op PlayStation 5! Sterk werk, vooral als je weet dat dit de allereerste game is van ontwikkelaar Ember Lab. Hopelijk komen ze binnenkort ook met een demo over de brug.

Een reactie achterlaten