fbpx

Just Cause verfilming scoort grote namen

Rico Rodriguez op het witte doek: het moet voor een explosief effect zorgen. En dat moet ook 20th Century Fox gedacht hebben, want de plannen voor de verfilming van Just Cause beginen vorm te krijgen. De prent heeft al een regisseur, scenarist en hoofdrolspeler aan boord.

In de huid van Rico Rodriguez kruipt niemand minder dan Jason Momoa, bekend als Khal Drogo van Game of Thrones of Aquaman in de langverwachte Justice League-prent. Maar ook de regie is in goede handen, want in het klapstoeltje zit Brad Peyton, die de Netflix-reeks Frontier voor zijn rekening nam en ook bakken geld in het laatje bracht met de rampenfilm San Andreas. Het script wordt neergepend door John Collee, die ook het scenario van Master and Commander: The Far Side of the World uit zijn hand schudde. Je weet wel, die film waarin Russel Crowe op uitstekende wijze de Cap’n van een galjoen vertolkt.


Zoals hierboven vermeld zijn de rechten van de verfilming momenteel in handen van 20th Century Fox. Wij zijn alvast benieuwd, al zijn we wel verrast door de keuze van de regisseur. Gezien het aantal explosies in de game, had het even goed Michael Bay kunnen worden, niet?

Een reactie achterlaten