fbpx

Leaker bevestigt dat Final Fantasy IX remake in de maak is

FFIX

Het lijkt erop dat de beruchte remake van Final Fantasy IX, die jaren geleden voor het eerst bekend raakte via een gigantisch Nvidia lek, wel degelijk in ontwikkeling is bij Square Enix. Althans als we de leaker Midori mogen geloven. De kerel liet onlangs vallen op Twitter dat de remake echt bestaat.

Midori deelde al vaker correcte info en ook voor de remake van Final Fantasy IX lijkt hij enorm zeker van zijn stuk. Hij vertelt er zelfs bij dat de geruchten over een remake van Final Fantasy X daarentegen niet kloppen. Enkel het negende deel wordt in een modern jasje gestoken.


Toen een gebruiker op Twitter vroeg of Square Enix een remake in de maak had, bevestigde Midori. Al liet hij verstaan dat het niet gaat om Final Fantasy X. Toen een andere gebruiker vroeg of het dan wel deel IX was, bevestigde Midori opnieuw.

Voorlopig is het onbekend waar Midori zijn info vandaan haalt. Geruchten over een remake van Final Fantasy IX doen al enkele jaren de ronde, dus de game is al een tijdje in ontwikkeling. Misschien krijgen we een onthulling op de PlayStation Showcase die eraan zit te komen?

Een reactie achterlaten