fbpx

Judas is spirituele opvolger van BioShock en ziet er verbluffend uit

judas PS5 bioshock ken levine

Ken Levine, bedenker van de iconische BioShock-reeks, heeft een nieuwe trailer gedeeld van zijn volgende game Judas. En dat  heeft aardig wat weg van Levines iconische shooterreeks.

Levine staat nu aan het hoofd van Ghost Story en belooft op PlayStation Blog tonnen vrijheid. Als Judas kan je zelf kiezen met wie je vriendjes wordt en wie je een mes in de rug steekt.


Inde trailer zien we ook heel wat bekende gameplayelementen iot de BioShock-reeks terug komen. Elementaire krachten zoals vuur en bliksem die je uit je handpalmen kan schieten, robotten om te hacken en/of te vernietigen en verhaal vol maatschappijkritiek. Dit keer met de korrel op social media.

Volgens Levine krijg je met Judas een totaal nieuwe wereld om te verkennen. Het verhaal speelt zich af in een spacestad genaamd Mayflower waar de bevolking wordt aangezet om elkaar te bespioneren en bij de minste overtreding elkaar hard aan te pakken.

De leiders van de stad proberen van iedereen een modelburger te maken. Tot jij opduikt, de revolutie op gang trapt en alles naar de vaantjes helpt. Klinkt bekend, niet?

Een releasedatum voor Judas is er nog niet. Maar hou deze zeker in de gaten.

Een reactie achterlaten