fbpx

Je mag Sean Bean van kant maken in Hitman 2

Hitman 2 brengt de Elusive Targets uit zijn voorganger terug. Dat waren tijdelijke doelwitten, waarvoor spelers een strakke deadline kregen om ze te vermoorden. Eerste van die Elusive Targets in Hitman 2 wordt niemand minder dan Sean Bean, de immer stervende acteur. De man vertolkte al rollen in Game of Thrones, Lord of the Rings, Ronin, GoldenEye en zelfs Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Dat Sean Bean ook in Hitman 2 zal sterven, staat als een paal boven water. Aan jou om te bepalen hoe de acteur aan zijn eind komt. Al raden wij aan om het sober te houden. De man heeft al genoeg meegemaakt.


In de game kruipt Bean in de rol van Mark Faba, een voormalig MI5-agent die huurling geworden is. Het personage staat bekend als The Undying, omdat-ie perfect z’n eigen dood kan ensceneren. En daarmee is-ie uit tal van hachelijke situaties ontsnapt. Klinkt een beetje als een knipoog naar zijn filmpersonages, niet?

In ieder geval is Bean zeer enthousiast over zijn samenwerking met IO-interactive:

“Het is altijd leuk om in een nieuwe rol te kruipen. Ik kijk er al naar uit om mijn personage in actie te zien wanneer de Elusive Targets live gaan.”

Hitman 2 verschijnt op 13 november. Al een idee hoe jij Sean Bean gaat omleggen?

REACTIES (1)

  1. Man man man ? ik ging een tijdje wachten met hitman s2, maar ik wil deze elusive target eigenlijk niet missen ?

Een reactie achterlaten