fbpx

Warner kondigt Mortal Kombat 11: Aftermath DLC aan

Warner Bros. heeft Mortal Kombat 11: Aftermath aangekondigd, een eerste verhaaluitbreiding die ook nieuwe vechtersbazen met zich meebrengt. Vanaf 26 mei kan je aan de slag met windgod Fujin, de vierarmige krijgeres Sheeva en… RoboCop. Ook Friendships, Stage Fatalities en enkele klassieke arena’s maken hun comeback, al hoef je daar niet voor te betalen.

De Aftermath-uitbreiding voegt een nieuw verhaalhoofdstuk toe. Liu Kang gaat terug de tijd en schakelt de hulp in van Shang Tsung en enkele andere onwaarschijnlijke bondgenoten. De meest opvallende? RoboCop, de cybernetische politieagent uit de gelijknamige films uit de jaren ’90. Zijn stem wordt ingesproken door Peter Weller, de acteur uit RoboCop en RoboCop 2.


Goedkoop is de uitbreiding niet: wie al Mortal Kombat 11 in zijn bezit heeft, betaalt €39,99 voor deze Aftermath. Heb je de game nog niet dan ga je best voor de MK 11: Aftermath Kollection die de originele game, de Aftermath uitbreiding en de zes eerdere DLC-fighters bundelt. Kostenplaatje: €59,99.

Samen met Aftermath zorgt NetherRealm Studios ook voor een gratis contentupdate die heel wat klassiekers terugbrengt: naast enkele bekende arena’s (zoals de Klassic Dead Pool) maken ook Stage Fatalities hun comeback en Friendships waarbij je jouw verslagen tegenstander niet afslacht, maar verrast met een grote teddybeer of een taart.

Mortal Kombat: Aftermath is vanaf 26 mei beschikbaar op alle platformen.

mortal kombat aftermath

Een reactie achterlaten