fbpx

Je kan nu een gratis PlayStation Camera adapter aanvragen voor PS5

PSVR

Goed nieuws voor wie straks PlayStation VR-games wil spelen op zijn gloednieuwe PlayStation 5. Dat kan, maar je hebt wel een adapter nodig om je huidige PlayStation Camera aan te sluiten op de console. Die adapter kan je nu gratis aanvragen via de website van Sony.

Sony bevestigde opnieuw dat de PlayStation VR perfect werkt met de PS5, maar enkel met de PlayStation Camera van de PS4. En om die aan te sluiten op de PS5 heb je een speciale adapter nodig. Via deze link kan je het formulier invullen om een aanvraag voor de adapter in te dienen.


Hou je PlayStation VR headset wel bij de hand, je moet namelijk het serienummer van de headset ingeven. Die vind je aan de achterkant van de Processor Unit. Wees er snel bij, want het is niet duidelijk of Sony een adapter naar iedereen die een aanvraag doet, zal opsturen.

Sony lanceert samen met de PS5 ook een nieuwe PlayStation 5 Camera, al is die niet compatibel met de PlayStation VR-headset, noch met de PlayStation Move Controller of Aim VR Controller. Gooi die PS4-camera dus nog niet weg. Waarvoor we die PS5 camera zullen kunnen gebruiken? Dat is nog niet duidelijk, al zal streamen wel een van de mogelijkheden zijn.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten