fbpx

Jabba The Hutt missie zit achter paywall in Star Wars Outlaws

Outlaws Jabba

Het publieke enthousiasme voor Star Wars Outlaws lijkt wat getemperd sinds Ubisoft de releasedatum bekendmaakte. Niet alleen krijgt Ubisoft veel kritiek op de hoge prijzen van de game, ook lijken enkele exclusieve missies, waarvan eentje met Jabba The Hutt, vergrendeld achter de season pass.

Hoewel de Jabba’s Gambit missie vanaf launch beschikbaar is, kan je die enkel spelen met de Season Pass. Die seizoenspas kan je alleen aanschaffen door de Gold Edition of Ultimate Edition in huis te halen. En de prijzen zijn niet mals: voor de Gold Edition betaal je 110 euro, voor de Ultimate Edition een stevige 130 euro.


Momenteel is het niet duidelijk of je de season pass apart kan kopen en vanaf wanneer. Ook is onbekend of Jabba The Hutt, buiten de Jabba’s Gambit missie om, nog ergens anders zal opduiken in de game. Gezien de populaire misdaadkoning deel uitmaakt van de verhaaltrailer, zou je denken dat de corpulente alien een grotere rol heeft in het verhaal. Al kunnen we daar voorlopig alleen naar gissen.

Dat Ubisoft het iconische personage uit de films achter een betaalmuur heeft gestopt, vinden heel wat fans niet kunnen. Wie 70 euro betaalt voor een verhaalgame moet volgens velen ook toegang krijgen tot alle missies.

Of de missie uiteindelijk de moeite wordt? Dat valt af te wachten. Star Wars Outlaws wordt ontwikkeld door Massive Entertainment en staat gepland voor release op 30 augustus. De nieuwe verhaaltrailer ziet er alvast indrukwekkend uit.

Een reactie achterlaten