fbpx

Ubisoft dropt nieuwe story trailer van Star Wars Outlaws

star wars outlaws release date

Zoals aangekondigd heeft Ubisoft de verse verhaaltrailer voor Star Wars Outlaws gedropt. Die bevestigt de eerder gelekte info: de openwereldgame rond smokkelaar en dievegge Kay Vessels verschijnt op 30 augustus 2024.

In de trailer maken we kennis met de verschillende criminele groeperingen die de macht in The Outer Rim willen grijpen. Terwijl het Keizerrijk en de rebellen in oorlog zijn, profiteert de criminele onderwereld om de macht naar zich toe te trekken.


Als dievegge Kay Vess staat een prijs op je hoofd en ga je akkoord met een roofmissie om je vrijheid terug te kopen. Samen met je kleine strijdmakker Nix moet je vervolgens door de onderwereld van het heelal navigeren en je reputatie opbouwen bij legendarische criminele organisaties om de steun te krijgen die je nodig hebt om de klus te klaren.

Zo moet Kay Vessel op bezoek bij het kartel van Jabba the Hutt, de troepen van het Keizerrijk ontwijken en andere vakkundige misdadigers rekruteren voor je crew. Star Wars Outlaws een heist game? Die hadden we niet zien aankomen.

Volgens de makers van Massive Entertainment doorkuis je zowel iconische als nieuwe locaties zoals Canto Bight, Kijimi, Tatooine, Akiva en de winderige savanne van Toshara. Met je ruimteschip de Trailblazer of op je speeder.

De game krijgt ook en Gold en Ultimate editie. Wie die preordert krijgt drie dagen eerder toegang tot de game.

Star Wars Outlaws komt op 30 augustus naar PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten