fbpx

Is drakengame Scalebound opnieuw in ontwikkeling?

Scalebound

Het lot van de drakengame Scalebound blijft somber. Na een lastige ontwikkelingsperiode werd de game in 2017 geannuleerd door Xbox. Ontwikkelaar Platinum Games liet al vallen dat het de ontwikkeling nu weer wil oppikken. En volgens geruchten zou Xbox groen licht gegeven hebben.

Afgelopen februari laaide de hoop sterk op toen gameregisseur Hideki Kamiya aan IGN vertelde dat hij graag de gesprekken met Xbox weer opstart. Zo zei Kamiya dat er veel werk gedaan is aan Scalebound en dat het niet logisch is om de game in zijn huidige staat te behouden. Daarom deed hij een oproep aan Phil Spencer om de ontwikkeling terug op te pikken.


Toen Spencer onlangs gevraagd werd naar de mogelijke toekomst van het project, antwoordde hij volgens VGC.com met een glimlach: ‘Op dit moment kan er niets gezegd worden over Scalebound’. Ook Nintendo toonde interesse om de game te kopen en als Switch exclusive uit te brengen.

Uiteraard is het mogelijk dat dat helemaal niets betekent. Of misschien heeft Spencer geluisterd naar het verzoek van Kamiya en stiekem de ontwikkeling van Scalebound opnieuw opgestart. Wij hopen alvast nog te horen van het project in de toekomst…

Een reactie achterlaten