fbpx

Insomniac heeft géén plannen voor PS5-versie Sunset Overdrive

sunset overdrive

Wie nog zit te wachten op een PS5-versie van Xbox-exclusive Sunset Overdrive, mag die hoop weer opbergen. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft het te druk met andere projecten, waaronder Marvel’s Wolverine en de Spider-Man spin-off Marvel’s Venom. Iets wat de studio duidelijk bekendmaakte op X.

Toen Insomniac Games een clipje van Sunset Overdrive op X gooide om de uitstekende animaties van die game nog eens in de schijnwerpers te zetten, kreeg de studio al snel de vraag wanneer de PS5-versie zou komen. Momenteel heeft de ontwikkelaar daar geen tijd voor, want Insomniac is bezig met Marvel’s Wolverine. En natuurlijk is dat een titel waar ook heel wat fans naar uitkijken.


In dezelfde berichtenketting werd later nog eens gevraagd of een remaster van Sunset Overdrive in de maak is. Maar opnieuw ontkende de studio dat. De ontwikkelaar postte de clip simpelweg als terugblik om het 30-jarige bestaan van Insomniac te vieren.

Of een PS5-versie van de game nog tot de toekomstige mogelijkheden behoort? Allicht niet, want volgens de gelekte roadmap heeft de studio vooral Marvel-projecten gepland voor de komende 10 jaar.

Een reactie achterlaten