fbpx

Immortals: Fenyx Rising krijgt geniale verhaaltrailer

Ubisoft heeft een  uitstekende verhaaltrailer gedropt van Immortals: Fenyx Rising. Daarnaast heeft de uitgever ook een uitgebreide gameplayvideo gelost naar aanleiding van de demo die nu speelbaar is via Google Stadia. Of de demo ook naar andere platformen komt, is niet duidelijk.

In Immortals Fenyx Rising moet je de Griekse goden redden van de boosaardige Typhon. Tijdens je reis door het kleurrijke, gestileerde Golden Isle loop je tal van mythologische helden en figuren tegen het lijf en moet je mythische monster aan je zwaard rijgen.


En hoewel de game vaak eruitziet als een mix van The Legend of Zelda en God of War, gaat Immortals: Fenyx Rising veel luchtiger met zijn bronmaterie om. En dat levert geestige taferelen op, zoals je kan zien in de bovenstaande verhaaltrailer.

De game is ontwikkeld door het team van Assassin’s Creed Odyssey, maar is geen kinderversie van de reeks. Dat ontdekten we toen we een middagje met Immortals: Fenyx Rising aan de slag gingen. En dat beviel ons best. De nieuwe gameplay vind je trouwens hieronder.

Immortals: Fenyx Rising ligt vanaf 3 december in de rekken.

Een reactie achterlaten