fbpx

Iemand heeft de DualSense controller al in handen

Schermafbeelding 2020 07 15 om 02.52.46

Via Twitter is een foto opgedoken van iemand met een DualSense in de hand. Yup, dat is de controller van de PlayStation 5. Dat iemand is de Egyptische Gamezawy. Hoe hij eraan is geraakt, weten we niet zeker, maar het geeft ons wel een duidelijk beeld van hoe de PS5-controller er in het echt uitziet.

Qua afmetingen is de DualSense wat je zou verwachten. Misschien is hij net iets groter dan de huidige DualShock voor PS4. Het is duidelijk dat de sticks niet veranderd zijn, al is het algemene design wel een stuk gestroomlijnder dan de PS4-controller.


De vraag rest natuurlijk of deze foto fake is of niet. De kans bestaat dat dit uitstekend Photoshopwerk is, al gokken wij van niet. De Egyptische Gamezawy runt een gameshop en het is niet ondenkbaar dat Sony retailers nu al wil laten kennismaken met de nieuwe console die ze dit najaar moeten verkopen. Waarom Gamezawy dan tijdens de vermoedelijke retailer hands-on sessie geen schoenen draagt, is een andere vraag.

Vorige week dook ook al een foto op van iemand met de DualSense controller in handen, maar die was overduidelijk fake. Niet alleen is de controller veel te groot, hij lijkt ook op de hand te zweven.

fake dualsense in hand

Een reactie achterlaten