fbpx

Horrorshooter Quantum Error komt in november naar PS5

quantum error PS5

Ontwikkelaar TeamKill Media heeft bekendgemaakt dat de PS5-versie van Quantum Error verschijnt op 3 november. Ook voor pc en Xbox Series is de titel in ontwikkeling, al is er nog geen specifieke releasedatum bekend voor die platformen.

Om de onthulling van de releasedatum te vieren, dropte TeamKill Media een nieuwe verhaaltrailer. Die doet sterk denken aan een kruising van Half-Life en BioShock.


Quantum Error speelt zich af in de Monad Quantum Research Facility, die zich op 50 km van de kust van California bevindt. Wanneer de basis aangevallen wordt door een onbekende entiteit, gaat ze in lockdown en wordt er een noodoproep verzonden naar het Garboa Fire Departement van San Francisco.

Als brandweerkapitein Jacob Thomas word je samen met je partner Shane, naar de faciliteit gestuurd om te onderzoeken wat er aan de hand is. Wat begint als een zoektocht naar overlevenden in de brandende basis wordt al snel een mysterieus avontuur dat je naar andere realiteiten brengt en je moet vechten om te overleven.

Eerlijk gezegd ziet de story trailer hieronder er cool uit. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten