fbpx

Horizon Forbidden West krijgt Complete Edition op PS5

horizon forbidden west burning shores

Horizon Forbidden West en diens uitbreiding Burning Shores nog niet gespeeld? Wacht dan even met aankopen, want er is een bundel onderweg. Het ratingboard van Singapore heeft immers een leeftijdsrating op Horizon Forbidden West: Complete Edition geplakt. En die is nog niet officieel aangekondigd door Sony.

De leeftijdskeuring dook op via de website van de Singaporese keuringsinstantie. De PS5-bundel bevat zowel hoofdgame Horizon Forbidden West als uitbreiding Burning Shores en kreeg een Mature 18-rating.


Waarom die M18-rating? Dat komt vanwege de homoseksuele relaties en de verwijzingen ernaar in de game. Om spoilers te vermijden, gaan we daar niet verder op in. Blijkbaar is het afbeelden van homoseksuele interacties zoals kussen en knuffelen voldoende om in Singapore een M18-rating te garanderen. Bij ons kreeg de game een PEGI 16 rating.

Wanneer de Complete Edition van Horizon Forbidden West verschijnt? Geen idee. Maar nu de bundel gelekt is, is het goed mogelijk dat Sony de titel aankondigt tijdens de Tokyo Game Show.

Een reactie achterlaten