fbpx

‘Hogwarts Legacy bevat minstens 120 uur aan content’

Hogwarts Legacy 2

Een tijdje geleden lekte dat het verhaal van Hogwarts Legacy zo’n 35 uur duurt. En dat je in 70 uur alles gezien zou hebben. Ontwikkelaar Avalanche Software heeft eindelijk gereageerd en vertelt dat je gemakkelijk 120 uur nodig hebt om alles in de game te zien.

Het is Hogwarts Legacy’s lead Designer Kelly Murphy die reageerde via GameReactor. Volgens Murphy hebben ze zoveel content voorzien in Hogwarts Legacy dat je gemakkelijk 120 uur zoet zal zijn met het avontuur. Dat betekent zowel het verhaal uitspelen als alle zijmissies en activiteiten voltooien.


Om het verhaal voor de eerste keer uit te spelen zou je volgens Murphy ongeveer 40 uur nodig hebben. Wat niet zo veraf zit van de gelekte info. Al hangt volgens Murphy veel af van je speelstijl en de keuzes die je maakt doorheen het verhaal.

Ze vertelt dat de game zo groot is, dat ook zij nog lang niet alles heeft gezien: “Ik heb zes jaar lang aan deze titel gewerkt, hem verschillende keren doorgespeeld en ik heb nog niet alles gezien. Er zijn zelfs delen van Zweinstein die ik nog nooit gezien heb.”

Ontwikkelaar Avalanche Software maakte recent ook bekend dat de openwereldgame meer dan 100 zijmissies telt. En die hebben vaak een impact op het verhaal.

Hogwarts Legacy komt op 10 februari naar PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten