fbpx

Hogwarts Legacy heeft meer dan 100 side quests

Hogwarts Legacy

Terwijl de releasedatum van Hogwarts Legacy langzaam dichterbij sluipt, krijgen we steeds meer details van de game te horen. Zo zou de titel meer dan 100 zijmissies bevatten, die je in willekeurige volgorde kan tackelen. Bovendien beïnvloeden ze het hoofdverhaal op allerlei kleine manieren.

Moira Squier, narrative director voor Hogwarts Legacy, gaf wat meer info bij de talrijke activiteiten (via GamesRadar). Vooral de impact op het hoofdverhaal is interessant. “Terwijl het hoofdverhaal de centrale plot vooruitstuwt, zullen keuzes tijdens de side quests het hoofdverhaal beïnvloeden op basis van de ervaring die ze creëren,” vertelt Squier.


Maar ook interacties met bepaalde personages in een side quest hebben een invloed op de manier waarop je met die personages omgaat in het hoofdverhaal. Op welke manier dat precies gebeurt, wilde Squier helaas niet kwijt.

Onze gok is dat personages eerdere interacties zullen bevestigen via dialogen. Allicht zullen sommige van je activiteiten een indruk nalaten, bijvoorbeeld als je op zoek gaat naar verboden spreuken.

Cool is dat talloze zijmissies niet versleuteld zijn achter de verhaalprogressie. En dus kan je ze tackelen wanneer je wil. Volgens Squier heeft ook de volgorde waarin spelers de quests voltooien een impact op de game, aangezien alles verbonden is.

Klinkt bijzonder ambitieus. En eerlijk gezegd willen we het systeem graag in werking zien. Afspraak in Zweinstein op 10 februari?

Een andere developer liet vallen dat de game zo’n 120 uur aan content bevat.

Een reactie achterlaten