fbpx

Hint Naughty Dog naar nieuwe game in The Last of Us remake?

Naughty Dog new project

Tijdens Summer Game Fest gaf Neil Druckmann, de co-president van Naughty Dog, al aan dat de studio werkt aan verschillende projecten. En nu denken fans verschillende concept art van een nieuwe game ontdekt te hebben in The Last of Us: Part 1.

Screenshots van de vermoedelijke concept art werden al gretig gedeeld op sociale media. Zo vonden spelers in The Last of Us: Part 1 heel wat nieuwe artwork op een prikbord in een donkere kamer. De muur vol artwork hint overduidelijk naar een fantasysetting.


Last of Us

Op één van de beelden zien we een vrouw die wat weg heeft van een amazone. Daarnaast is ook een draak en een vliegend paard te zien. Natuurlijk zou het kunnen dat Naughty Dog de wereld simpelweg wilde inkleden met zoveel mogelijk detail. Al is het opvallend dat de afbeelding met de amazone ook reeds in The Last of Us 2 te zien was.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Naughty Dog een hint in zijn games stopt. Zo verwees een in-game krantenartikel in Uncharted 3: Drake’s Deception ook naar het Cordiceps virus uit The Last of Us dat toen nog niet officieel was onthuld.

Tijdens Summer Game Fest liet Neil Druckmann nog vallen dat het te vroeg was om te praten over toekomstige projecten. Al voegde hij voor de grap nog aan toe: ‘Tenzij Sony het project wil leaken, dan kunnen we er meteen over praten’.

Wat denken jullie? Zien jullie een fantasy game van Naughty Dog wel zitten?

Een reactie achterlaten