fbpx

Hier is de unboxing van de PlayStation VR2

PS VR2 unboxing

De PlayStation VR2 staat gepland voor 22 februari. Nog even wachten dus, al heeft Sony alvast een unboxing video gedeeld van de nieuwe VR-headset voor PS5.

In de doos vind je de headset terug, samen met twee Sense controllers. Daarnaast vind je earphones terug met 3D audio en een USB-kabel om om de controller te koppelen aan je PS5 console. Verder zitten er controllerstraps in de doos, die meteen bevestigd zijn aan de apparaatjes. En natuurlijk nog een handleiding.


Geen verrassing dus, al krijg je op deze manier een duidelijk beeld van de grootte van de headset en de controllers. Leuk details is trouwens dat de verpakking kan dienen als opbergdoos. Op die manier hoeft de headset geen stof te happen als je het toestel niet gebruikt.

De installatie van de headset is trouwens ook een pak simpeler dan die van zijn voorganger. Het enige wat je moet doen, is de USB C-kabel van de headset in je PS5 pluggen en je bent klaar voor virtual reality.

De PlayStation VR2 lanceert op 22 februari samen met vlaggenschip Horizon: Call of the Mountain. Wij hebben de game al getest en de ervaring was ronduit indrukwekkend.

Een reactie achterlaten