fbpx

Het verhaal van Hogwarts Legacy duurt 35 uur

Hogwarts Legacy

Het lijkt erop dat Hogwarts Legacy een uitgebreid magisch avontuur wordt. Via enkele gelekte details uit een artboek van de game, is de lengte van de titel bekend geraakt. Zo zou het hoofdverhaal maar liefst 35 uur duren. Als je alles in de game wil zien, mag je rekenen op het dubbele.

Iemand heeft het artbook van Hogwarts Legacy vroegtijdig weten te bemachtigen en dropte heel wat nieuwtjes en foto’s op reddit. Het meest opvallende: in het boek staat vermeld dat je zo’n 35 uur nodig hebt om de game uit te spelen. En 70 uur als je 100% wil halen. Al zeggen ze er ook bij dat dit slechts een schatting is en de eigenlijke speelduur zal variëren per speler.


Nog een cool weetje: het hoofdverhaal zal licht verschillen afhankelijk van je afdeling. Studenten van één bepaalde afdeling kunnen zelfs afzakken naar Azkaban. Dat de game verschillende eindes heeft, afhankelijk van je keuzes was ook al bekend.

De optionele opdrachten zouden talrijke zijmissies bevatten en bijna 100 ‘Merlijn-puzzels’. Die zijn verstopt over de hele map en vergen behoorlijk wat magische kennis en kunde om ze op te lossen.

Meer gelekte informatie van het artboek lees je in deze reddit-thread, maar wees op je hoede voor spoilers.

Hogwarts Legacy komt op 10 februari naar PS5, Xbox Series en pc. Nog iets meer dan drie weken te gaan!

Een reactie achterlaten