fbpx

Hogwarts Legacy heeft meerdere eindes

Hogwarts 1

Ontwikkelaar Avalanche Software heeft bevestigd dat het Hogwarts Legacy verschillende verhaaleindes krijgt. Die zijn afhankelijk van de keuzes die je tijdens je avontuur in Zweinstein maakt. De keuzes beïnvloeden zowel je dagdagelijkse leven als leerling-tovenaar als het verloop van het verhaal.

Game director Alan Tew gaf meer details tijdens de recente livestream, waarin we een uitgebreide kijk kregen op Character Creation, alsook een rondleiding door Zweinstein. Zo vertelde hij dat keuzes tijdens de game een significante impact kunnen hebben op het verdere verloop.


Verschillende interacties met personages ontgrendelen allerlei keuze-opties voor de spelers. Enkele van die keuzes beïnvloeden de wereld van Hogwarts Legacy over de hele game. Sommige hebben een impact op het leven van personages, andere op het verloop van het verhaal en nog veel meer.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Spelers krijgen duidelijk de kans om hun eigen stempel op de game te drukken. Allicht worden spelers op de hoogte gebracht van de belangrijkste keuzes. De meest impactvolle conflictmomenten zullen immers draaien om Ranrok, een goblin die een wrok koestert tegen tovenaars omwille van de manier waarop ze zijn volk behandelen.

Ranrok heeft een verbond gesloten met Victor Rookwood, de leider van een groep duistere tovenaars. Allicht zal jij als speler af en toe moeten afrekenen met deze boosdoeners.

Niet onbelangrijk detail: Hogwarts Legacy kreeg recent een PEGI 16 rating opgeplakt. Wat betekent dat de game duisterder wordt dan we hadden verwacht.

Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari op alle platformen. De Nintendo Switch-versie komt op een later tijdstip.

Laat een reactie achter