fbpx

HBO deelt eerste beelden van The Last of Us seizoen 2

Last of Us HBO season 2 Ellie.jpg

Met zo’n 32 miljoen kijkers was het eerste seizoen The Last of Us een enorm succes voor HBO. Momenteel draaien de camera’s op volle toeren voor het tweede seizoen en de eerste beelden daarvan zijn nu gedeeld. Seizoen 2 zal ergens in 2025 verschijnen.

De eerste screenshots werden gedeeld door HBO Max en tonen Pedro Pascal en Bella Ramsay als Joel en Ellie:


Wie The Last of Us: Part 2 gespeeld heeft, herkent allicht de scène waarin Pedro Pascal zich bevindt, dankzij de verlichting op de achtergrond. Yup, de feestavond in Jackson, net voor de gebeurtenissen in de game.

De foto van Ellie met shotgun in de aanslag geeft minder details, maar gezien haar winterse outfit gokken wij dat ze haar patrouille met Dina aan het uitvoeren is.

Ramsay en Pascal worden in het tweede seizoen bijgestaan door Kaitlyn Dever als Abby en Isabela Merced als Dina. Daarnaast wordt Owen gespeeld door Spencer Lord en zal Ariela Barer het personage van Mel vertolken. Danny Ramirez neemt de rol van Manny op zich en Tati Gabrielle zal Nora spelen.

Het tweede seizoen heeft nog geen specifieke release, maar verschijnt ergens in 2025. HBO liet eerder al weten dat het niet alle gebeurtenissen van de tweede game zal tackelen, dus allicht komt er ook een derde seizoen.

Last of Us 2

Last of Us 2 Ellie

Een reactie achterlaten