fbpx

Guerrilla Games werkt aan onaangekondigd project

Guerrilla

Het lijkt erop dat Horizon Forbidden West niet de enige game is die bij Guerrilla Games in de pijplijn zit. Zo werkt de Nederlandse ontwikkelaar al sinds 2018 aan een onaangekondigd project. Dat raakte bekend via een LinkedIn-profiel van een medewerker van de studio.

Op het profiel van Game Director Simon Larouche staat te lezen dat hij in 2018 terugkeerde naar de studio. Hij kreeg er de rol van gameregisseur voor een onaangekondigd project. Wat die titel kan zijn? Dat is niet duidelijk. Al hint de cv van Larouche naar een multiplayergame.


Zo werkte Larouche voor zijn terugkeer aan het recent onthulde Marvel’s Guardians of the Galaxy bij Eidos-Montreal. Hij werd er aangesteld als de Online Gameplay Director van de game. Guardians of the Galaxy werd echter op E3 onthuld als singleplayerervaring, dus bestaat de kans dat Square na de kritiek op Marvel’s Avengers de multiplayer liet vallen. Of het als post launch content heeft gepland.

Gezien de ervaring van Larouche, lijkt het ons echter sterk dat het onaangekondigde project van Guerrilla géén multiplayergame zou zijn. Krijgen we eindelijk een comeback van Killzone? Of misschien een gloednieuwe multiplayer-IP? Wij zijn alvast benieuwd.

Larouche LinkedIn

Een reactie achterlaten