fbpx

Guardians of the Galaxy presteerde niet naar verwachtingen volgens Square Enix

Guardians Tv Spot

Square Enix heeft bekendgemaakt dat het de verkoop van Guardians of the Galaxy teleurstellend vindt. Yosuke Matsuda, de grote baas van het bedrijf, maakte dat nieuws bekend tijdens de laatste aandeelhoudersvergadering.

De uitgever had duidelijk meer verwacht van de game. “Ondanks sterke reviews, wist de titel de initiële verwachting niet waar te maken,” vertelde Matsuda Square Enix. Al merkt hij op dat de sales blijven groeien na een trage start. Square Enix zal volgens Matsuda zijn best doen om ervoor te zorgen dat Guardians of the Galaxy blijft verkopen.


Best zonde, want Guardians of the Galaxy is een steengoede actiegame. Toegegeven, je kan de titel niet met vrienden spelen, maar qua singleplayer verhaalgame kan hij absoluut tellen. Dat vertelden we ook in onze uitgebreide review.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Square Enix zijn teleurstelling uit over een Marvel game. Ook Marvel’s Avengers viel flink tegen voor de uitgever. Gezien de vele problemen bij de launch, de lauwe ontvangst door de pers en het nijpend tekort aan content was dat begrijpelijk.

Heb jij Guardians of the Galaxy al gespeeld?

Een reactie achterlaten