fbpx

HPTO

GTA 6 trailer verbreekt record van MrBeast

GTA 6 mrbeast

Maandagavond ging de trailer van GTA 6 live nadat een low-quality versie van de aankondigingstrailer gelekt was op Twitter. Om de pret van de leakers te bederven, zwierde Rockstar Games meteen het echte werk online. De trailer ging viraal en pletwalste het record van MrBeast, de grootste YouTuber van het moment.

MrBeast tweette zelf het nieuws: zijn video van Extreme Olympics had met 59.4 miljoen views in 24 uur het record. Dat werd al na 16 uur verbroken door de GTA 6 trailer die zo’n 70 miljoen views bij elkaar had gesprokkeld.


In één dag tijd werd de GTA 6-trailer zo’n 100 miljoen keer bekeken. Indrukwekkend veel. Er is maar één video op YouTube die het nog beter deed: de Koreaanse K-popgroep BTS haalde met de videoclip van Butter maar liefst 108 miljoen views op 1 dag.

De hype voor GTA 6 is enorm. In de langverwachte sequel zakken we af naar Leonida, de staat waarin Vice City ligt. Je zal dus niet alleen de stad zelf bezoeken, maar ook de omliggende regio. En dat brengt je naar omliggende moerassen, tropische eilandengroepjes en draslanden.

Ben je nog niet één van de 100 miljoen kijkers? Check dan snel de onthullingstrailer van GTA 6 hier.

GTA 6 staat gepland voor release in 2025 en komt naar PS5 en Xbox Series. PC-gamers moeten helaas langer wachten.

Een reactie achterlaten