fbpx

GTA 6 footage gelekt: fake of niet?

GTA 6 leaked

UPDATE: de beelden zijn niet fake. Ze zijn afkomstig van een vroege build van GTA 6. Een hacker zou de beelden gestolen hebben en eist nu losgeld van Rockstar. Rockstar probeert alle video’s via copyright claims van Twitter en YouTube te halen.

ORIGINEEL BERICHT:


Het lijkt erop dat de eerste gameplay van GTA 6 is geleakt. De beelden en het stemmenwerk lijken te echt en te afgewerkt om fake te zijn. Maar vandaag de dag kan alles natuurlijk. Is dit fake of gaat het om echte beelden van Rockstars volgende openwereldepos?

De gameplayclips werden dit weekend op YouTube geüpload door user sod off mate im british. Het gaat duidelijk om een vroege test build van de game opgenomen op een zogenaamd debug, een console gemaakt voor ontwikkelaars om hun games op te testen.

In de video’s zien we onder andere een vrouwelijk hoofdpersonage tijdens een achtervolging op een voertuig en op de straten tijdens een shootout. Ook verschillende mannelijk personage zijn te zien.

Het stemmenwerk klinkt alvast erg overtuigend en lijkt te professioneel om fake te zijn. En als de video’s fake blijken te zijn, dan hebben ze verdomd hun best gedaan om alles zo echt mogelijk te laten lijken.

Fake of niet? Oordeel vooral zelf, hieronder. Wanneer onderstaande video’s van YouTube gehaald worden onder druk van Rockstar, dan weten we voldoende.

 

Een reactie achterlaten