fbpx

Grey Wardens maken comeback in Dragon Age 4

Dragon Age 4

Ontwikkelaar BioWare heeft opnieuw concept art geteased van Dragon Age. En dat kan wel eens het coolste beeld zijn tot nu toe. Zo hint de studio naar een terugkeer van The Grey Wardens.

Wie de reeks een beetje gevolgd heeft, weet dat The Grey Wardens een orde is van krijgers, die gespecialiseerd zijn in het doden van Darkspawn. De orde speelt monumentale rol in het verslaan van The Blight, een gebeurtenis waarbij leger van Darkspawn oprukt om de wereld te vernietigen. Enige manier om de monsters te stoppen, is om hun leider, een Archdemon of gigantische draak, om zeep te helpen.


BioWare is al een tijdje personages uit de game aan het teasen. En het lijkt erop dat daar nu een Grey Warden bij hoort. Eerder kregen we ook al magische boogschutter te zien.

En daarnaast zelfs een coole magiër.

Ook doken er een handvol aanwijzingen op dat we zouden afzakken naar het Tevinter Imperium, het land waar de machtigste magiërs van Thedas de plak zwaaien.

In ieder geval ziet her ernaar uit dat we op avontuur mogen met een gevarieerde bende aan personages. Wat denk jij van de beelden?

Een reactie achterlaten