fbpx

Greedfall komt naar next-gen consoles mét nieuwe uitbreiding

Uitgever Focus Home Interactive en ontwikkelaar Spiders hebben bekendgemaakt dat de actie-rpg Greedfall vanaf 30 juni verkrijgbaar is op PS5 en Xbox Series X. Cool is dat deze Gold Edition een volledig nieuwe uitbreiding met zich meebrengt in de vorm van The De Vespe Conspiracy.

Spelers die de game al hebben op PS4 en Xbox One, kunnen gratis upgraden naar de next-gen versie. Ook je savefile kan overgezet worden. Geen next-gen console in huis? Dan kan je The De Vespe Conspiracy uitbreiding ook apart verkrijgen voor €6.99.


In Greedfall zak je af naar het mysterieuze eiland van Teer Fradee om er een medicijn te vinden tegen een dodelijke ziekte. Als diplomatisch afgezant is het aan jou om relaties op te starten met de inheemse bevolking, maar ook om de vrede tussen koloniserende naties te bewaren. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want het eiland herbergt een paar duistere geheimen.

The De Vespe Conspiracy breidt het verhaal uit en geeft je toegang tot een volledig nieuwe regio van Teer Fradee. Aan jou om een samenzwering te ontrafelen en de waarheid aan het licht te brengen. Verwacht een aantal nieuwe vijanden en coole, nieuwe uitrusting.

Wij vonden Greedfall alvast een goede subtopper. Onze review kan je hier lezen.

Een reactie achterlaten