fbpx

Gran Turismo 7 krijgt Nissan GT-R uit de film

Schermafbeelding 2023 08 07 om 00.00.41

Met de release van de Gran Turismo film voor de deur, kruipen veel gamers allicht weer achter het digitale stuur van hun favoriete bolide. Misschien die wagen toch maar laten staan, want de coole Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 uit de Gran Turismo film komt ook naar de game.

Ter promotie van de film wordt de wagen volledig gratis aan Gran Turismo 7 toegevoegd. Eenmaal patch 1.36 geïnstalleerd is, hoef je alleen maar in te loggen om de racewagen in je garage te ontdekken. Je kan de Nissan GT-R nog gratis vrijspelen tot 28 september.


Wie al genoeg geld geld heeft in Gran Turismo 7, kan de wagen ook kopen via Brand Central in-game. Om ook die spelers de kans te geven om wagen uit de film in huis te halen, kan je bij de aankoop de livery uit de film selecteren. Op die manier kan je de wagen ook aan je collectie toevoegen.

Naast de Nissan GT-R, voegt de patch trouwens een aantal extra bolides toe. Dat zijn de Chevrolet Corvette (C1) ’58, de Maserati MC20 ’20 en de Toyota GR Corolla Morizo Editie ’22. Die laatste kan je trouwens eens uittesten via de Toyota Gazoo Racing GT Cup 2023. Als je daaraan deelneemt, ontgrendel je de wagen trouwens gratis.

Ten slotte zijn er nog een Japanse fire station Scape en drie nieuwe GT Café Menus. Trek jij opnieuw het asfalt op?

Een reactie achterlaten