fbpx

‘God of War spin-off wordt onthuld tijdens The Game Awards’

god of war ragnarok spinof

Nu Marvel’s Spider-Man 2 in de rekken ligt, ziet de nabije toekomst er op vlak van PlayStation exclusives ietwat mager uit. Al heeft Sony misschien nog wat achter de hand. Zo doet al maanden een gerucht de ronde dat Santa Monica Studio werkt aan een spin-off van God of War Ragnarök.

Oorspronkelijk zou de spin-off een expansie geweest zijn voor God of War Ragnarök, maar wordt nu als standalone titel uitgebracht. Vergelijkbaar met Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.


Opvallend is dat de Spaanse website Areajugones van ‘enkele bronnen dicht bij Sony’ te horen kreeg dat Sony de game nog dit jaar zal onthullen. Een van de belangrijkste game-events later dit jaar is The Game Awards. Dus meteen ook de grootste kanshebber voor de onthulling.

Vermoed wordt dat Atreus de hoofdrol krijgt in deze spin-off, aangezien het verhaal van Kratos grotendeels afgerond was in Ragnarök. Allicht introduceert de game dezelfde gameplay als de segmenten met Atreus in de laatste game, met hier en daar wat nieuwe toevoegingen.

Wat denk jij?

Een reactie achterlaten