fbpx

‘God of War serie wordt met evenveel zorg gemaakt als The Last of Us’

God of War

Na The Last of Us-serie kijken talloze gamers uit naar nieuwe series van PlayStation Productions. De vraag daarbij is natuurlijk of die met evenveel liefde en detail gecreëerd zullen worden als de HBO-serie. Volgens Sony hoeven fans zich geen zorgen te maken: de God of War-serie bijvoorbeeld zal op dezelfde manier worden aangepakt als The Last of Us.

Sony kondigde al een tijdje geleden aan dat God of War een live-action serie zou krijgen. De uitgever slaat daarvoor de handen in elkaar met Amazon Prime. Verdere details zijn onbekend, al kwam de show onlangs ter sprake tijdens de officiële PlayStation podcast.


Zo liet Asad Qizilbash, de grote baas van PlayStation Productions, vallen dat ‘zowel de Horizon als God of War serie worden ontwikkeld met hetzelfde oog voor detail als The Last of Us’. Daarbij volgt het productiehuis ook dezelfde formule.

Zo vertelt Qizilbash dat het verhaal van de game duidelijk gevolgd wordt, omdat een serie de ruimte daartoe biedt’ Toch zal de adaptatie ook kansen bieden om breder te gaan dan de game, personages verder uit te diepen en meer van de wereld te tonen. Net als The Last of Us dus.

Klinkt geweldig. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten