fbpx

“God of War Ragnarök komt naar pc”

god of war ragnarok pc

Sony is van plan om God of War Ragnarök naar pc te brengen. Dat blijkt uit een nieuw bericht van de bekende PlayStation Plus leaker Billbil-kun. Volgens de kerel zou de aankondiging zelfs al deze maand plaatsvinden. Wat natuurlijk overeen zou komen met eerdere geruchten over een PlayStation Showcase.

Volgens Billbil-kun zou de game ook gebruikmaken van de gloednieuwe PlayStation Overlay, die live gaat via de release van Ghost of Tsushima Director’s Cut. De feature laat spelers toe om trophies te ontgrendelen en ook hun vriendenlijst en profiel te raadplegen.


Een PSN-account is uiteraard vereist om de PlayStation Overlay te gebruiken, al heb je die niet nodig om de game te spelen. God of War Ragnarök is immers een singleplayer titel.

Of de gratis roguelike uitbreiding Valhalla ook meteen verkrijgbaar is bij de release is niet duidelijk. Al gaan wij ervan uit van wel.

In ieder geval lijkt Sony meer en meer in te zetten op pc-versies van first-party titels. Zelfs meteen bij de aankondiging. Games als Marathon en Helldivers 2 zijn meteen bij de launch verkrijgbaar op pc.

Eerder deed ook het gerucht de ronde dat The Last of Us Part 2 Remastered naar pc zou komen, maar daar is verder niets meer van bekend. Misschien later nog?

 

Een reactie achterlaten