fbpx

God of War Ragnarök bestond eerst uit 2 verschillende games

We wisten jullie al te vertellen dat God of War Ragnarök een behoorlijk lijvige ervaring wordt. De game neemt zo’n 40 uur in beslag. Die speelduur leidde tijdens de ontwikkeling tot tal van discussies.

In een nieuwe behind the scenes-video vertelt lead writer Rich Gaubery dat de lengte van God of War Ragnarök voor debatten zorgden binnen het ontwikkelingsteam. De Noorse saga van Kratos zou eerst een trilogie worden: het verhaal van Ragnarök zou over twee verschillende games worden verdeeld.


Cory Barlog, de regisseur van het eerste deel en producent van Ragnarök, kwam tussenbeide en besliste echter anders. Volgens Barlog was de Noorse saga doenbaar in twee games, ook al zou Ragnarök daardoor een stuk groter worden dan het eerste deel en veel meer belangrijke verhaalmomenten bevatten.

Met Ragnarök eindigt ook het Noorse avontuur van Kratos na Atreus, dus verwacht je aan een zinderende finale. Misschien zakken we in de volgende God of War-serie wel af naar Egypte? Wie weet…

God of War Ragnarök verschijnt op 9 november voor PS5 en PS4. Maak alvast plaats vrij op je console, want het wordt een stevige game.

Een reactie achterlaten