fbpx

God of War haalt 60 fps op PlayStation 5

Kratos God of War Rage Angry

Goed nieuws voor alle God of War fans die het avontuur van Kratos en Atreus, a.k.a. BOY, nog eens willen overdoen op hun gloednieuwe PlayStation 5. De titel uit 2018 krijgt namelijk een speciale PS5-patch die maakt de game een stuk vloeiender maakt. De ontwikkelaar deelde ook mee dat je de PS4 savefile gewoon werkt op PS5.

Zo zou God of War in ‘performance mode’ tot wel 60 fps halen op PS5. Ideaal om de game nog eens opnieuw te spelen en je voor te bereiden op God of War: Ragnarok dus.


Wie geen zin heeft om opnieuw te beginnen en gewoon die dodelijke Valkyries nog een kopje kleiner moet maken, heeft ook geluk. Zo kan je je save data voor de game simpelweg overzetten van PS4 naar PS5. Hoe dat precies in zijn werk is niet duidelijk, maar allicht kan je de savefile gewoon via PlayStation Plus op je PS5 downloaden.

Gisteren raakte ook al bekend dat de laadtijden van onder andere God of War en The Last of Us Remastered na een update stevig zijn ingeperkt. Dit allemaal dankzij een nieuwe compressietechnologie van Sony.

Wat denk je? Ga jij met Kratos de strijdbijl opnieuw opnemen op PS5?

Een reactie achterlaten