fbpx

‘Ghost of Tsushima film zal de visuals van de game overtreffen’

ghost of tsushima review

Chad Stahelski, de regisseur van onder andere de John Wick-films, heeft meer details gelost over zijn visie voor de Ghost of Tsushima-film. De regisseur wil de visuals van de game overbrengen naar de film en zelfs overtreffen.

In een interview met Discussing Film over John Wick 4 teast Stahelski de Ghost of Tshushima-film. Hij vindt het verhaal van samoerai Jin Sakai en de visuals van de game bijzonder indrukwekkend. De regisseur haalt aan dat hij in de John Wick-films graag met kleuren en composities werkt, al wordt dat in Ghost of Tsushima een uitdaging.


Zo wil Stahelski proberen om de visuals van de game niet alleen te evenaren, maar ook te overtreffen. Een uitdaging waar hij momenteel onderzoek voor doet. Zijn doel is om het kleurenpalet tot het uiterste te drijven, zodat de wereld tot leven komt op een realistische en gefundeerde wijze.

Eerder liet Stahelski al weten dat de film een volledig Japanse cast krijgt. En dat Sony helemaal akkoord was met dat idee. Klinkt alsof Ghost of Tsushima een behoorlijk artistiek stukje cinema wordt.

Tijdens hetzelfde interview liet hij ook vallen dat hij aan andere projecten meewerkt, waaronder Rainbow Six. Best verrassend om te weten dat de regisseur ook aan een Rainbow Six-film werkt.

De opnames van Ghost of Tsushima moeten nog beginnen, dus verwacht de film niet voor eind 2024.

Een reactie achterlaten