fbpx

‘Sony onthult PlayStation 5 in februari’

PS5

Tijd voor een sappig gerucht over de officiële aankondiging van de PlayStation 5. Op NeoGaf en 4Chan doet namelijk het gerucht de ronde dat Sony de console in februari officieel al aankondigen. De bron van het gerucht zou een gelekte marketingmail van Sony zelf zijn. Helaas valt de echtheid van de digitale brief niet te controleren.

De e-mail beweert dat Sony tijdens PlayStation Meeting 2020 ‘de toekomst van PlayStation met de wereld zal delen’. Uiteraard geen specifieke vermelding van de PS5, maar de ’toekomst van PlayStation’ is vrij duidelijk. De PlayStation Meeting 2020 zou plaatsvinden op 12 februari en bovendien zouden er ook tal van third-party uitgevers, waaronder EA, Ubisoft en Activision hun next-gen titels tonen.


Wat zouden we dan te zien krijgen? De officiële specs van de console en een waaier aan launchgames. De mail vermeldt Death Stranding, Star Wars Jedi: Fallen Order en The Last of Us 2. Een toeval dat het vrijwel allemaal reeds voor het publiek bekende titels zijn?

De gelekte e-mail suggereert ook dat Ghost of Tsushima, dat eerder voor PS4 aangekondigd werd, heraangekondigd wordt als een PS5-game. De titel zou op die manier een van de grootste onthullingen worden van 2020. Iets zegt ons dat we zelfs een sequel op Horizon: Zero Dawn kunnen zien, aangezien Guerrilla Games altijd mee aan de wieg staat van nieuwe PlayStation-consoles.

Natuurlijk blijft dit allemaal speculatie op basis van een gerucht, dus neem het allemaal nog met een korreltje – of zelfs een volledig vat – zout.

Een reactie achterlaten