fbpx

Gerucht: InFamous maakt comeback op PlayStation Showcase

Tijdens de PlayStation Showcase van 9 september zou Sony een nieuwe InFamous game onthullen. Toch als we een nieuw gerucht van XboxEra stichter @Shpeshal_Nick mogen geloven. De journalist,die al vaker correcte details van Sucker Punch titels verklapte, deelde de info op Twitter.

De Australiër geeft wel toe dat hij geen bevestiging van zijn bronnen kreeg, dus neem het gerucht voorlopig met een korrel zout.


@Shpeshal_Nick is trouwens niet de enige persoon die de showcase van een stevige portie hype voorziet. Ook David Jaffe, de bedenker van God of War en Twisted Metal wist te vertellen dat de showcase waanzinnig wordt. Hoewel Jaffe geen details lost, verklapt hij dat ‘spelers niet teleurgesteld zullen zijn als ze hopen op de traditionele en kwalitatieve first-party PlayStation games’.

In een follow-up tweet was Jaffe bijzonder positief:

Welke game dat wordt? Daar hebben we natuurlijk het raden naar. Een nieuwe inFamous is een optie, al blijven wij voorzichtig enthousiast. Eventueel die langverwachte Silent Hill in samenwerking met Konami? Een nieuwe Twisted Metal? Of misschien toch iets volledig anders?

Donderdag 9 september komen we het te weten tijdens Sony’s grote PS5 showcase.

Een reactie achterlaten