fbpx

Gerucht: Call of Duty 2021 lanceert zonder multiplayer

Activision mag dan wel bevestigd hebben dat er dit najaar wel degelijk een nieuwe Call of Duty verschijnt, maar het is mogelijk dat de game zonder multiplayer in de rekken belandt. Insiders beweren namelijk dat de ontwikkeling bij Sledgehammer erg moeizaam verloopt.

Tijdens The Game Mess Show bracht GamesBeat-journalist Jeff Grubb de moeilijkheden van de ontwikkeling ter sprake. Zo vertelde Grubb dat de multiplayer voor heel wat problemen zorgt achter de schermen. Zo erg zelfs, dat de game mogelijk zonder de modus lanceert.


Niet ondenkbaar, gezien er al een gerucht opdook dat Activision dit jaar een geremasterde versie van de Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer zou uitbrengen. Tel daarbij dat het grootste multiplayer-aandeel van Call of Duty tegenwoordig wordt ingevuld door Warzone en het gerucht wordt nog waarschijnlijker.

Verder kwamen enkele insiders al te weten Call of Duty 2021 zich zou afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. En dat de game Call of Duty WWII: Vanguard zou heten.

Dat werd echter niet bevestigd door Activision. De uitgever loste alleen dat de game in de maak is bij Sledgehammer Games en dat-ie er goed uitziet. Verder verzekerde Activision ons dat het spel in het najaar zou verschijnen.

Een reactie achterlaten