fbpx

“Call of Duty WWII: Vanguard in de maak bij Sledgehammer Games”

Call of Duty

Hoewel uitgever Activision alleen nog maar bekendgemaakt heeft dat er een nieuwe Call of Duty voor release eind 2021 in ontwikkeling is, draait de geruchtenmolen al op volle toeren. De nieuwe telg zou immers klaargestoomd worden door Sledgehammer Games, de studio die al eerder Call of Duty: WWII afleverde.

De nieuwe Call of Duty gaat achter de schermen door het leven als Call of Duty WWII: Vanguard. Volgens de bronnen van website Modernwarzone is dat nog maar de werknaam van het project en zal de uiteindelijke titel nog veranderen. Wel lijkt het erop dat we opnieuw afzakken naar de Tweede Wereldoorlog. Of de game een rechtstreekse sequel wordt van WWII? Daar hebben we voorlopig het raden naar.


Wat we wel weten, is dat de game ook de nasleep van de Tweede Wereldoorlog behandelt. Zo zouden enkele missies zich afspelen in de jaren ’50. Het zou kunnen dat die missies dus gelinkt zijn aan de Koude Oorlog.

Uiteraard blijft dit alles een gerucht, dus neem de info met een korreltje zout. Hopelijk krijgen we snel de eerste officiële beelden van de game te zien.

Een reactie achterlaten