fbpx

Gelekte releasedatum Metal Gear Solid Delta: Snake Eater klopt niet

Metal Gear

Het leek er even op dat we Metal Gear Solid Delta: Snake Eater sneller zou komen dan verwacht. De Amerikaanse winkelketen GameStop maakte op X bekend dat de pre-orders voor de game geopend waren en vermeldde 17 november 2024 als releasedatum. Die datum blijkt nu niet te kloppen.

In een nieuw bericht laat GameStop weten dat de datum in de ondertussen verwijderde X-post niet correct is. Alle officiële informatie over de release van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater zal van Konami zelf komen.


Een voorlopige release window plaatst de release van de stealth game nog steeds in 2024, al gokken wij dat Konami twijfels heeft of dat haalbaar is, gezien de uitgever met geen woord rept over een mogelijke launch.

Nochtans zou 17 november 2024 erg symbolisch zijn. De originele game verscheen op 17 november 2004. Als de datum correct was, zou de remake dus exact 20 jaar later verschijnen. Nu goed, een beetje opzoekingswerk leerde ons dat 17 november op een zondag valt in 2024. Wat absoluut geen optie is voor een gamerelease.

Vorige week liet Konami de eerste gameplay zien van de remake en die ziet er fenomenaal uit.

Een reactie achterlaten