fbpx

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater trailer is pure nostalgie

metal gear solid delta remake

Talloze gamers beschouwen Snake Eater nog steeds als één van de beste militaire spionage operaties ooit. Geen wonder dat Konami het memorabele Metal Gear Solid 3 in een modern jasje steekt. En het moet gezegd: de game ziet er onwaarschijnlijk goed uit in een verse trailer.

De video hieronder brengt vooral scenes uit de bekende Virtuous Mission in beeld, waarbij Snake een Sovjet-wetenschapper moet redden uit het voormalige Rusland. De missie dient als intro voor de game en laat je kennismaken met alle mechanismen, zoals de verschillende camouflage-outfits en jagen op dieren voor voedsel.


Uit de trailer blijkt dat Metal Gear Solid Delta toch net iets meer wordt dan een remaster, want Snake kan zich ook in de modder rollen voor extra camouflage. Ook kan je kruipen op de rug, wat de originele release niet had.

Wij hadden graag al wat meer van het verhaal en de personages gezien. Zoals de brute Colonel Volgin of de dubbelagente Eva, al zijn we ook al blij met de glimp van The Boss op het eind van de video.

Nu enkel nog een releasedatum. Of een release window. Allicht komt de game dus in 2025.

Een reactie achterlaten