fbpx

Gelekte Overwatch 2 art toont nieuwe held Echo

Via een lek weten we dat Blizzard waarschijnlijk Overwatch 2 onthult op BlizzCon 2019. Er zou ook een nieuw personage en zelfs een nieuwe spelmodus zijn opwachting maken. Het nieuwe lek, via de Blizzard Gear Shop, toont dat nieuwe personage. En dat is niemand minder dan Echo.

De afbeelding werd gespot door een paar speurneuzen van het forum MMO Champion. Schijnbaar een foutje van Blizzard, want het beeld werd snel weer offline gehaald. Te laat natuurlijk, want de screenshots waren ondertussen al verspreid. We zien Echo links op de achtergrond, boven Tracer.


Wie de geschiedenis van Overwatch een beetje kent, weet dat Blizzard al plannen had voor het personage sinds het prille begin van de eerste game, al werden die nooit echt doorgevoerd. Ook in de kortfilm Reunion was de held te zien.

Echo is een witte robot met iets wat lijkt op vleugels op de rug. Op de gelekte afbeelding vuurt hij/zij een straal af uit zijn/haar handen. Hopelijk krijgen we op BlizzCon een uitgebreidere kijk op het nieuwe personage.

Een reactie achterlaten