fbpx

‘Overwatch 2 wordt aangekondigd op BlizzCon 2019’

Het ziet er naar uit dat Blizzard Overwatch 2 zal aankondigen op BlizzCon 2019. Sportwebsite ESPN heeft afgelopen weekend een Blizzcon-document in handen gekregen dat de aankondiging verraadt. Sterker, de bezoekers zullen tijdens het evenement ook al aan de slag kunnen met Overwatch 2.

Het document dat ESPN bemachtigde, bleek een demo guide te zijn met een overzicht van alle speelbare demo’s op de beursvloer. De demo guide is bedoeld voor medewerkers en onthult dat Overwatch 2 ook al speelbaar is. De game legt een veel sterkere nadruk op PvE, inclusief de beleving van het verhaal achter elk personage. Zo kan je tijdens coöp-missies voor 4 spelers afzakken naar Rio de Janeiro. Niet toevallig de bruisende stad waar Lucio vandaan komt.


Verder zou er ook een nieuwe map onthuld worden en een compleet nieuwe modus. Zo zal ‘Push’ zijn debuut maken op BlizzCon, al lost het document geen details over wat die modus exact inhoudt. De nieuwe map is dan weer gesitueerd in Toronto, Canada. Tot slot zou er ook een nieuwe held zijn opwachting maken.

Als dit nieuws effectief klopt, zou dit wel een  Door een eerder lek van Diablo 4, gaan fans er namelijk van uit dat ook die game zijn debuut maakt op de beurs.

Een reactie achterlaten