fbpx

Gelekt: Sony kondigt binnenkort PlayStation Plus Video Pass aan

PlayStation Plus video pass 1

Het lijkt erop dat Sony zich opmaakt voor een aankondiging van een nieuwe streamingdienst. Zo zou de uitgever een nieuwe video service met de naam PlayStation Plus Video Pass willen lanceren. Althans als we een nieuw bericht van videogameschronicle mogen geloven.

Op de Poolse website van PlayStation vond de gamewebsite zowel een logo als een beschrijving van Sony’s nieuwe filmservice. Volgens de tekst zou het platform zich nog in een testfase bevinden en wordt een testperiode voorzien van één jaar. Alle Poolse PlayStation Plus leden zouden automatisch toegang krijgen tot de service van 22 april 2021 tot 22 april 2022.


Hoewel de pagina alweer offline gehaald werd, waren er verschillende affiches voor Sony Pictures film te zien. Zo zien we Venom, Bloodshot en Zombieland: Double Tap.

Of de service er ook werkelijk komt? Dat is nog maar de vraag, want de testperiode zou vandaag van start moeten gaan. Zonder enige vorm van aankondiging lijkt die kans bijzonder klein. Natuurlijk is het mogelijk dat de data slechts placeholders waren, maar dan nog stellen wij ons vragen bij deze service.

Wel opvallend: het nieuws duikt op nadat Sony bekendmaakte dat het geen films en series meer zou aanbieden via de PlayStation Store. Gezien wij die functie in de Benelux echter nooit gekend hebben, is de PlayStation Plus Video Pass misschien ook niet voor ons bedoeld.

Hopelijk krijgen we binnenkort meer officiële uitleg van Sony.

PlayStation Plus video pass

Schermafbeelding 2021 04 22 om 02.16.29

Een reactie achterlaten