fbpx

Gameplay van Assassin’s Creed: Codename Jade gelekt

Assassins creed codename jade

Er is een gameplayvideo opgedoken van Assassin’s Creed: Codename Jade, de Assassin’s Creed-titel die Ubisoft aankondigde in september. De openwereldgame in het Oude China ziet er goed uit voor een mobile titel.

De nieuwe Assassin’s Creed game speelt zich af in het oude China en wordt door Ubisoft omschreven als een AAA-rpg. De graphics van de video zijn behoorlijk indrukwekkend voor een mobile game, dus wij gokken dat een Switch-port in de toekomst nog volgt.


De game is ontwikkeld in samenwerking met Tencent. Als speler kan je zelf een Assassin creëren, dat je bestuurt via on-screen touch controls. De scène hierboven speelt zich af op de Chinese Muur, een belangrijk verdedigingsmiddel tegen vijandelijke dreigingen.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Assassin’s Creed: Codename Jade is niet de enige titel in ontwikkeling. Zo onthulde Ubisoft ook Assassin’s Creed: Codename Red dat zich afspeelt in het feodale Japan en Assassin’s Creed: Codename Hexe, een horror-Assassin’s Creed tijdens de Witch Trials.

Daarnaast wordt nog druk gewerkt aan Assassin’s Creed Mirage, de prequel van Valhalla met Basim in de hoofdrol. Mirage staat gepland voor 2023.

Laat een reactie achter