fbpx

Assassin’s Creed Mirage brengt parkour van Unity terug

Mirage

Assasin’s Creed Unity mag dan wel tjokvol bugs gezeten hebben bij de launch, maar de game introduceerde de beste parkour-moves van de reeks. Iets waar Ubisoft met het aankomende Assassin’s Creed Mirage opnieuw naartoe wil.

Tijdens een interview met Arab Hardware (via PCGamesN) beschreef lead producer Fabian Salomon hoe Mirage de mosterd zoekt bij een handvol eerdere titels uit de reeks. Salomon bevestigde daarbij al snel dat de parkour moves uit Assassin’s Creed Unity hun comeback maken.


“Ons doel is om het niveau van de parkour-gameplay uit Assassin’s Creed Unity te evenaren,” vertelt Salomon. “Gezien Bagdad echt een dichtbevolkte stad is, kunnen spelers tal van routes ontdekken via parkour. Uiteraard is parkour nog steeds een van de pilaren van de reeks, dus hopen we dat spelers creatief gebruik maken van de feature.”

In eerdere berichten werd Assassin’s Creed Mirage al beschreven als een terugkeer naar de roots van de reeks. Een eerbetoon zelfs aan de allereerste Assassin’s Creed-games. Verwacht dus opnieuw een heleboel sluipwerk, stealth assassinations en halsbrekende parkour-moves.

Assassin’s Creed Mirage staat gepland voor release in 2023.

Een reactie achterlaten