fbpx

From Software werkt met Sony aan nieuwe PS5-exclusive

Demons Souls

Er circuleert alweer een stevig gerucht over een mogelijke PS5-game door From Software. Uitgever Sony zou namelijk de handen in elkaar geslagen hebben met de Japanse studio achter Dark Souls, Bloodborne en Elden Ring om een gloednieuwe PS5-exclusive in elkaar te boksen.

De roddel dook voor het eerst op via de Real Deal Xbox Podcast. Tijdens de meest recente aflevering liet presentator Dealing Gaming vallen dat Sony een nieuwe deal zou hebben met From Software om een nieuwe PlayStation-exclusive te maken.


Het zou niet gaan om een Bloodborne sequel, maar past de game wel in oeuvre van From Software. Bovendien zou de titel opnieuw een permanente exclusive zijn, wat betekent dat hij niet naar andere consoles komt na verloop van tijd.

Opvallend genoeg werd het gerucht niet veel later bevestigd door een presentator van Xbox Era podcast. De man had het nieuwtje immers al klaarstaan voor de nieuwe ‘geruchtenmolen’ van de podcast.

Toegegeven, twee bronnen met dezelfde info garanderen nog steeds niet dat het gerucht waar is. Momenteel heeft From Software immers nog de handen vol met Elden Ring, dat op 21 januari verschijnt.

Een reactie achterlaten