fbpx

Foutje! Winkelketen Fnac verkoopt PS5-console voor 70 euro

invader.be fnac PS5 fout

Wie afgelopen dagen webshops afschuimde om een PS5 te scoren, kon bij winkelketen Fnac een supergoede deal doen. Zo stond de PS5-console met Call of Duty: Modern Warfare 3 plots te koop voor 69,99 euro. Een ongelooflijke deal gezien de consolebundel normaal 620 euro kost.

Een korting van 550 euro op een PS5 bundel? Veel consumenten twijfelden niet en kochten meteen de spotgoedkope PS5-bundel. Helaas blijkt het een blunder van de winkelketen.


Alle kopers die de spotgoedkope PS5 besteld hadden bij Fnac.be, kregen een bericht dat de prijs fout was aangeduid en hun aankoop werd geannuleerd. Met tientallen klachten tot gevolg.

Fnac heeft zich verontschuldigd voor de fout en heeft de prijs ondertussen aangepast. De bundel werd trouwens niet verkocht door Fnac zelf, wel door een onderaannemer die zijn producten via de webshop verkoopt.

Volgens consumentenorganisatie Testaankoop mag een webshop in dit geval de aankopen annuleren. De prijs was immers zo onrealistisch laag, dat het onmogelijk de juiste kon zijn.  Al zijn veel consumenten daarvan niet op de hoogte.

De PS5-bundel is ondertussen opnieuw te vinden op Fnac.be en kost nu… zo’n 820 euro. 200 euro meer is dan de aanbevolen prijs. Een groot contrast met de promotieprijs.

 

fnac PS5

Een reactie achterlaten